Εμπειρία

Στο Le Palace Hotel, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πολύτιμους επισκέπτες μας μια αποκλειστική εμπειρία ημερήσιας εκδρομής σε συνεργασία με την Ammon Express. Πιστεύουμε ότι οι επισκέπτες μας πρέπει να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να εκτιμήσουν τη φυσική ομορφιά και την πολιτιστική σημασία της Ελλάδας.

Με οδηγό την Ammon Express, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στο χρόνο για να επισκεφθείτε μαγευτικούς προορισμούς όπως τα Μετέωρα, η Βεργίνα, το Άγιο Όρος και πολλά άλλα. Κάθε προορισμός έχει τη δική του μοναδική γοητεία και πλούσια ιστορία που θα γοητεύσει τη φαντασία σας και θα σας αφήσει με δέος.

Ammon Express Group

Οι φιλικοί και ενημερωμένοι αρχαιολόγοι συνοδοί μας θα σας συνοδεύσουν στο ταξίδι σας, παρέχοντας πληροφορίες από πρώτο χέρι για τις αξιοσημείωτες ιστορίες και τα κρυμμένα διαμάντια κάθε προορισμού. Από την περιπλάνηση στους πρόποδες του Ολύμπου μέχρι την ανακάλυψη της μαγευτικής φυσικής ομορφιάς της λίμνης Κερκίνης, κάθε στιγμή της ημερήσιας εκδρομής σας θα είναι γεμάτη θαυμασμό και κατάπληξη.

Στο Le Palace Hotel, κατανοούμε τη σημασία του να παρέχουμε στους επισκέπτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες και αξέχαστες εμπειρίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεργαστήκαμε με την Ammon Express για να προσφέρουμε αυτή την αποκλειστική εμπειρία ημερήσιας εκδρομής. Κλείστε το ταξίδι σας μαζί μας και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στη μαγική ομορφιά της Ελλάδας.