Εστιατόριο

Καλώς ήρθατε στο εστιατόριο “La Salle” στο Le Palace Hotel! Το εστιατόριό μας είναι υπερήφανο που προσφέρει μια αυθεντική γεύση της Ελλάδας μέσα από παραδοσιακά πιάτα και κουζίνα. Ο εξειδικευμένος σεφ Αντώνης και η αφοσιωμένη ομάδα του ετοιμάζουν κάθε πιάτο με αγάπη και φροντίδα, χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο φρέσκα υλικά που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς, όπως λαχανικά εποχής, κρέατα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Είτε ψάχνετε για ένα ελαφρύ σνακ είτε για ένα πλήρες γεύμα, το μενού μας προσφέρει μια ποικιλία από παραδοσιακά ελληνικά πιάτα για να καλύψει την όρεξή σας.

Παραδοσιακή σπανακόπιτα

Μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε το γεύμα σας στην άνεση του δωματίου σας, εκμεταλλευόμενοι την εύχρηστη υπηρεσία δωματίου μας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το κρητικό παξιμάδι μας με φρέσκια ντομάτα, παραδοσιακή ελληνική φέτα από Καραγιάννη, Αρναία, ρίγανη και παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο είναι το αγαπημένο των πελατών μας.

Για όσους προτιμούν μια υγιεινή επιλογή, προτείνουμε τα φρέσκα φρούτα εποχής ή το γιαούρτι μας με μέλι και ξηρούς καρπούς. Το φιλικό προσωπικό μας, η Ρίτα και ο Χρήστος, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε απορία και να κάνουν την γευστική σας εμπειρία αξέχαστη.

Ελάτε να απολαύσετε τη γεύση της Ελλάδας στο εστιατόριο “La Salle” στο Le Palace Hotel και να γνωρίσετε την καλύτερη ελληνική κουζίνα.