Εστιατόριο “La Salle”

Το εστιατόριο La Salle του Le Palace Art Hotel, προωθώντας την ελληνική κουζίνα και τις παραδοσιακές γεύσεις, σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε το γεύμα σας στο ξενοδοχείο μας, επιλέγοντας από μια σειρά παραδοσιακών ελληνικών συνταγών που με μεράκι ετοιμάζει για σας ο chef μας Αντώνης και η ομάδα του. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα χρησιμοποιούν αγνά υλικά, λαχανικά εποχής και κρέας από τοπικούς παραγωγούς, καθώς και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Απολαύστε τον καφέ σας ή κάποιο ελαφρύ σνακ στο εστιατόριο La Salle ή στο δωμάτιό σας, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας Room Service. Ζητήστε από τη Ρίτα, τη Δήμητρα ή τον Χρήστο κρητικά παξιμάδια με φρέσκια ντομάτα, παραδοσιακή ελληνική φέτα «Καραγιάννη» Αρναίας, ρίγανη και παρθένο ελαιόλαδο. Για τη ποικιλία των εδεσμάτων μας ενημερωθείτε από το μενού που ακολουθεί. Για όποιον προσέχει τη διατροφή του προτείνουμε φρέσκα φρούτα εποχής ή γιαούρτι με μέλι και ξηρούς καρπούς.

* Τα γεύματα ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας, 12 ώρες πριν και με επιπλέον χρέωση. Για πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ρεσεψιόν ή στο εστιατόριο.

logo_LaSalle

espa