Οι άνθρωποι του Le Palace Art Hotel

To Le Palace Art Hotel είναι οι άνθρωποί του, όλοι εμείς που εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να απολαύσετε τη διαμονή σας στην πόλη μας.

Το προσωπικό υποδοχής και εστιατορίου, ο chef μας και η ομάδα του, οι υπεύθυνες ορόφων και δωματίων, καθώς και το διοικητικό team κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Γνωρίστε μας λοιπόν και γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Le Palace Art Hotel:    
          
Η ομάδα μας  στη ΥΠΟΔΟΧΗ βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Ζητήστε από την Λία ή τον Βασίλη να σας δώσουν πληροφορίες για το τι τρέχει στην πόλη, για τα πιο αξιόλογα μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος, ενώ ο Νίκος είναι ειδικός στο …ποδόσφαιρο! Ρωτήστε τον για οποιοδήποτε αγώνα ή αθλητικό δρώμενο της πόλης σάς ενδιαφέρει! Τέλος, οι βραδινές εξορμήσεις και το καλό φαγητό είναι η ειδικότητα του Θέμη και του Ηλία που θα χαρούν να σας καθοδηγήσουν στις επιλογές σας.

«Δυνατό» είναι και το team του ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ μας! Ο καλύτερος καφές της πόλης σερβίρεται από τα χέρια της Ρίτας και του Χρήστου, ενώ ο σεφ μας Αντώνης μαζί με την ομάδα του, τον Βαγγέλη και τον Μανώλη, ετοιμάζουν με τα «χεράκια» τους το ελληνικό παραδοσιακό πρωινό μας για να ξεκινήσετε της μέρα σας, καθώς και παραδοσιακά μεσογειακά πιάτα και γλυκά. Και το απογευματάκι, η Δήμητρα μπορεί να σας ετοιμάσει νόστιμα σνακ από τον κατάλογό μας.

Το προσωπικό των ΟΡΟΦΩΝ και ΔΩΜΑΤΙΩΝ φροντίζει για την καθαριότητα και την άνεσή σας που είναι για μας προσωπική υπόθεση. Για το λόγο αυτό η Σούλα και η Ουρανία με φροντίδα στρώνουν τα κρεβάτια σας κάθε μέρα, ενώ η νέα γενιά, η Νόνα και η Κυριακή, επιμελούνται την καθαριότητα των δωματίων σας. Τον τέταρτο όροφο τον επιμελείται αποκλειστικά η Χρυσάνθη, ενώ η Τασούλα συντονίζει και επιβλέπει ώστε να μην σας λείψει τίποτα. Και αν κάτι «στραβώσει», ο υπεύθυνος συντήρησης Παναγιώτης έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Οι άνθρωποι στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ξενοδοχείου συντονίζουν όλες τις ομάδες και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να απολαύσετε την διαμονή σας στο Le Palace Art Hotel. Για όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε, μιλήστε με την Ανθή (akiouka@lepalace.gr) από το τμήμα guest relations  ή στείλτε ένα e-mail στο Μανώλη (manolis@lepalace.gr) που είναι ξεφτέρι στους Η/Υ. Για πληροφορίες σχετικές με κρατήσεις, ο Θανάσης είναι ο ειδικός να σας εξυπηρετήσει, ενώ ο Σταύρος είναι ο υπεύθυνος οικονομικών και προμηθειών, που φροντίζει ώστε να μην σας λείψει τίποτα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Όλα τα παραπάνω συντονίζει ο Δημήτρης, manager του Le Palace, ο οποίος, μαζί με όλους εμάς, σας εύχεται καλή διαμονή!
 
Καλώς ήλθατε στην οικογένεια του Le Palace Art Hotel.

BECOME A MEMBER


Become a Loyalty Club Member now and get up to 25% discount in our official internet prices!
espa