Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το ξενοδοχείο μας Le Palace Art Ηotel βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής στον πιο εμπορικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, την οδό Τσιμισκή. Πρόσφατα ανακαινισμένο, στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο του 1929  συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση με το σύγχρονο στυλ της πόλης.

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, το Le Palace Art Hotel απέχει μόλις 100 μέτρα από την Πλατεία Αριστοτέλους, την κεντρικότερη, ομορφότερη και πιο πολυσύχναστη πλατεία της πόλης. Οι φιλοξενούμενοί μας έχουν κυριολεκτικά στα… πόδια τους όλα τα επώνυμα εμπορικά καταστήματα, και τα hot spots που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κέντρα ψυχαγωγίας, καφέ, εστιατόρια και μπαρ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Πως θα έρθετε:

 • Από Αεροδρόμιο «Μακεδονία»:
  Με ταξί κοστίζει 20 € και η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 25 λεπτά. Έχετε την δυνατότητα να προκρατήσετε το ταξί και να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο. Για την διαδικασία επικοινωνήστε με την υποδοχή του ξενοδοχείου μας.
  Με το λεωφορείο Νο 78 θα αποβιβαστείτε στη στάση «Αριστοτέλους» που απέχει μόλις 150 μ από το ξενοδοχείο μας. Η διαδρομή κοστίζει 2 € και διαρκεί 45 λεπτά περίπου.
 • Από Σταθμό Λεωφορείων (ΚΤΕΛ):
  Με ταξί κοστίζει περίπου 10 € και η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 15 λεπτά.
  Με το λεωφορείο Νο 12 θα αποβιβαστείτε στη στάση «Βενιζέλου» που απέχει μόλις 130 μ. από το ξενοδοχείο μας. Η διαδρομή κοστίζει 1 € το άτομο και διαρκεί περίπου 25 λεπτά
 • Από Σιδηροδρομικό Σταθμό:
  Με ταξί κοστίζει περίπου 7 € και η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 15 λεπτά.
  Με το λεωφορείο Νο 3 θα αποβιβαστείτε στη στάση «Βενιζέλου» που απέχει μόλις 130 μ. από το ξενοδοχείο μας. Η διαδρομή κοστίζει 1 € το άτομο και διαρκεί  20 λεπτά περίπου.

Πώς να αναχωρήσετε:

 • Για Αεροδρόμιο «Μακεδονία»:
  Με ταξί η διαδρομή έχει πάγιο κόστος προκράτησης 20 € μετά από συνεννόηση με την υποδοχή του ξενοδοχείου μας και διαρκεί περίπου 25 λεπτά.
  Με το λεωφορείο Νο 78 θα επιβιβαστείτε στη στάση «Βενιζέλου» στην οδό Μητροπόλεως, 150 μ από το ξενοδοχείο μας, με αποβίβαση στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Η διαδρομή κοστίζει 2 € ανα άτομο και διαρκεί 45 λεπτά περίπου.
 • Για Σταθμό Λεωφορείων ( ΚΤΕΛ):
  Με ταξί η διαδρομή έχει πάγιο κόστος προκράτησης 6 € μετά από συνεννόηση με την υποδοχή του ξενοδοχείου μας και διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Χωρίς προκράτηση το κόστος είναι στα 10 €.
  Με το λεωφορείο Νο 12 θα επιβιβαστείτε στη στάση «Αριστοτέλους» στην οδό Τσιμισκή, 150 μ από το ξενοδοχείο μας, με αποβίβαση στον τερματικό σταθμό της γραμμής «ΚΤΕΛ» . Η διαδρομή κοστίζει 1 € ανά άτομο και διαρκεί 25 λεπτά περίπου.
 • Για Σιδηροδρομικό Σταθμό: 
  Με ταξί η διαδρομή έχει πάγιο κόστος προκράτησης 5 € μετά από συνεννόηση με την υποδοχή του ξενοδοχείου μας και διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Χωρίς προκράτηση το κόστος είναι στα 7 €. Με το λεωφορείο Νο 3 θα επιβιβαστείτε στη στάση «Αριστοτέλους» στην οδό Τσιμισκή, 150 μ από το ξενοδοχείο μας, με αποβίβαση στον τερματικό σταθμό της γραμμής «Σιδηροδρομικός Σταθμός». Η διαδρομή κοστίζει 1 € ανά άτομο και διαρκεί 20 λεπτά περίπου.
 • Εξερευνώντας το κέντρο της Θεσσαλονίκης: Το Le Palace Art Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για περίπατο. Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στα καταστήματα, στα καφέ, τα εστιατόρια ακόμη και τα μουσεία και τους χώρους ψυχαγωγίας (θέατρα-σινεμά, κλπ) χωρίς τη χρήση μεταφορικού μέσου.

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

  ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

  Αεροδρόμιο Μακεδονία   16 χλμ.
  Σιδηροδρομικός Σταθμός     1 χλμ.
  Λιμάνι    100 μ.
  Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης  1,5 χλμ.
  Λευκός Πύργος     1 χλμ.

   


espa