Το Ξενοδοχείο μας

logomegalo

Στο Le Palace Art Hotel έχουμε ένα στόχο: να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι! Για το λόγο αυτό, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη εμπειρία για σας τόσο μέσα στο ξενοδοχείο μας, όσο και έξω από αυτό, στην όμορφη πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη.

Χαλαρώστε, λοιπόν, σε ένα από τα 54 ψηλοτάβανα δωμάτια του ξενοδοχείου (εκ των οποίων 12 Executive), ευρύχωρα και ηχομονωμένα με υψηλής τεχνολογίας κουφώματα, τα οποία διαθέτουν τα οικολογικά συστήματα ύπνου της πρωτοπόρου εταιρίας Coco-mat (τετραπλά στρώματα και μενού 6 ποιοτικών μαξιλαριών από 100% φυσικά υλικά).

Δοκιμάστε τις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις που ετοιμάζουν κάθε μέρα για το πρωινό σας -και όχι μόνο- ο σεφ μας Αντώνης και η ομάδα του.

Εξερευνήστε το κέντρο της πόλης ακολουθώντας μία από τις διαδρομές που σας προτείνουμε. Επιλέξτε μία από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που “παίζουν” στην πόλη και θα σας εξασφαλίσουμε τα εισιτήρια σε προνομιακές τιμές.

Τέλος συμμετέχετε κι εσείς στην πράσινη πολιτική του ξενοδοχείου μας, το οποίο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Πράσινοι Ηγέτες του TripAdvisor στο αργυρό επίπεδο, για τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές που ακολουθεί.

Παράλληλα, το Le Palace Art Hotel είναι ένα Family Friendly ξενοδοχείο που αγαπά τα παιδιά. Έχουμε φροντίσει λοιπόν να εξασφαλίσουμε γι αυτά μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Ενημερωθείτε από την λίστα των παροχών μας και μην διστάσετε να μας ζητήσετε αυτό που χρειάζεστε.

Και αν περάσετε καλά κοντά μας, μη ξεχάσετε να γίνετε μέλος στο Loyalty Club του ξενοδοχείου μας, και να απολαύσετε τουλάχιστον 20% έκπτωση στις επίσημα δημοσιευμένες τιμές μας καθώς επίσης και πολλά άλλα προνόμια, προσφορές, εκπτώσεις και δώρα.

Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε και καλή διαμονή!

Κιούκας Δημήτρης
Γενικός Διευθυντής
espa