Εκδρομές με την Ammon Express

Ένα οδικό ταξίδι στην ιστορία, τον πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας και μια συνολικά αξέχαστη εμπειρία, αυτή είναι η Ammon Express.

Η Ammon Express σε ταξιδεύει καθημερινά σε προορισμούς ανεκτίμητης πολιτιστικής και περιβαλλοντικής αξίας· κομμάτια της ιστορικής μας κληρονομιάς που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μόνο ωρών από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ιδανικούς για μονοήμερες αποδράσεις παρέα με φιλικούς συνοδούς-αρχαιολόγους.

Μετέωρα, Βεργίνα, Άγιον Όρος, Έδεσσα, Όλυμπος και Κερκίνη, είναι μερικές από τις ημερήσιες εκδρομές μας από τη Θεσσαλονίκη.

 
 
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!


Το καλοκαίρι του 2015, καθώς πήγαινα στη Βεργίνα με το αυτοκίνητο, έβαλα τον εαυτό μου στη θέση ενός ταξιδιώτη που επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα. Σκέφτηκα έναν ταξιδιώτη που έρχεται στον τόπο μας για να δει από κοντά την ελληνική ιστορία, να γνωρίσει την ελληνική φιλοξενία και να νιώσει καλοδεχούμενος. Όλα αυτά με οδήγησαν στην ιδέα δημιουργίας μια πολιτιστικής τουριστικής εταιρείας που προσφέρει στον επισκέπτη, εκδρομές και ημερήσιες αποδράσεις σε καθημερινή βάση, με δυνατότητα online κράτησης, με απευθείας δρομολόγια και με συνοδεία έμπειρων συνοδών-αρχαιολόγων.ήταν οι σκέψεις του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας. Το χειμώνα του 2016 δημιουργήθηκε η Ammon Express, μια καινοτόμα εταιρεία που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με φρέσκιες ιδέες και μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ελληνικού τουρισμού και πολιτισμού, «απαντώντας» στις ανάγκες της κοινωνίας και των νέων τεχνολογιών. Η εμπειρία στον τομέα, η γνώση του αντικειμένου, η σύνδεση της ελληνικής με την παγκόσμια αγορά και η υποστήριξη των δραστηριοτήτων με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, είναι τα βασικά «εργαλεία» της ομάδας της Ammon Express.

Την άνοιξη του 2017 οι εκδρομές της Ammon Express ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζονται και τα κεντρικά γραφεία.

Στην Ελλάδα ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που επιθυμούν να γνωρίσουν και να απολαύσουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Το γεγονός ότι μόλις σε 5 μήνες λειτουργίας ταξίδεψαν μαζί μας πάνω από 2.000 επισκέπτες, από 65 διαφορετικές χώρες, το αποδεικνύει. Με περισσότερους από 15 προορισμούς σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και με νέες υπηρεσίες όπως το walking-talking-food-tour, και διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής, η Ammon Express συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι συνοδοί μας θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και θα σας συμπεριφερθούν σαν τον καλύτερο φίλο!

espa