#ΜένουμεΑσφαλείς και Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη!

Μεγάλες προσφορές έως -25% στη διαμονή σας με πολλά προνόμια και εκπτώσεις, ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων και όλα τα μέτρα υγιεινής για μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

  • Ελληνικά
    • Αγγλικά

Parking

Το Le Palace Art Hotel, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με δύο ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, το Parking ΚΑΡΑΒΑΝ ΣΑΡΑΪ και το Parking KINISSI, εξασφάλισε ειδικές τιμές για τους πελάτες του, με γνώμονα τη μεγαλύτερη ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

PARKING ΚΑΡΑΒΑΝ ΣΑΡΑΙ

karavansaraiparking
Το Parking Καραβάν Σαράι βρίσκεται στην οδό Ιουστινιανού 6, σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το ξενοδοχείο μας. Είναι φυλασσόμενο, στοιχίζει 10€ / 24 ώρες και οι ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Πέμπτη 07.00-00.00, Παρασκευή-Σάββατο 07:00-04:00 και την Κυριακή 08.00-00.00. Κατά την άφιξη σας στο Le Palace Art Hotel, λαμβάνετε το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο παραδίδετε στην υποδοχή του και πληρώνετε το σχετικό αντίτιμο.

PARKING KINISSI

parkingplateia
Το Parking Kinissi βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 38, μόλις 450 μέτρα μακρυά από το ξενοδοχείο μας. Λειτουργεί 24 ώρες και είναι φυλασσόμενο. Στοιχίζει 13€/24 ώρες και από τις 09.00-21.00 το κόστος είναι 5€. Με την άφιξη σας στο Le Palace Art Hotel, λαμβάνετε την κάρτα με την ειδική έκπτωση και την παραδίδετε στην υποδοχή του, όπου και πληρώνετε το σχετικό αντίτιμο.