1st photo950cine

Ζήσε τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη

Blog

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Ο Σεπτέμβρης έφτασε και η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι στα καλύτερά της! Υπάρχουν τόσες πολλές υποσχόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις αυτόν το μήνα, όμως οι θερινοί κινηματογράφοι παραμένουν μια παραδοσιακά αγαπημένη συνήθεια για τους Θεσσαλονικείς.

Και πράγματι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να παρακολουθήσεις μια ταινία κάτω από τα αστέρια, ενώ βρίσκεσαι στην πόλη. Και η Θεσσαλονίκη δικαίως φημίζεται για τους όμορφους υπαίθριους κινηματογράφους.

PHOTO ME TEXTcine

 

Η πόλη διαθέτει αρκετούς υπαίθριους κινηματογράφους και ο καθένας τους ξεχωρίζει για τη δική του μοναδική γοητεία και ατμόσφαιρα. Από τον ιστορικό κινηματογράφο «Ελληνίς» στην καρδιά της πόλης, μέχρι τον απρόσμενα ρομαντικό κινηματογράφο «Ναταλί» στη Νέα Παραλία, υπάρχει από κάτι για κάθε γούστο θεατή.

 

Φαντάσου να κάθεσαι σε μια άνετη καρέκλα, και ενώ παρακολουθείς την αγαπημένη σου ταινία σε μια μεγάλη οθόνη, το δροσερό αεράκι και οι ήχοι της πόλης να συμπληρώνουν τη συνολική εμπειρία. Η θέαση είναι πραγματικά μαγική και αξέχαστη.

 

Οι υπαίθριοι κινηματογράφοι δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, με νόστιμα σνακ και ποτά πάντα στη διάθεσή του θεατή, ενώ συνοδεύονται από μουσική, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και, πανέμορφα ηλιοβασιλέματα, αλλά και άλλου είδους ψυχαγωγία πριν την έναρξη της ταινίας.

 

Μην ξεχνάς ότι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της πόλης και διεθνούς βεληνεκούς.
Γιατί, λοιπόν, να μην οργανώσεις μια εξόρμηση σε έναν από αυτούς τους παραδοσιακούς κινηματογράφους της πόλης; Επισκέψου έναν από αυτούς με φίλους ή την οικογένειά σου και απόλαυσε μια νύχτα διασκέδασης και χαλάρωσης. Είναι ένας μοναδικός τρόπος να ζήσεις ένα από τα παραδοσιακά αγαπημένα χόμπι των Θεσσαλονικέων… σαν εμάς!

 

Δες, λοιπόν, τα προγράμματα και τις προβολές και προγραμμάτισε την επόμενη κινηματογραφική σου βραδιά, σήμερα!

 

Tα λέμε εκεί!

Η Ομάδα της Ammon Express
Κείμενο: Ελένη Ντουβαλέτη

 

Παρακάτω θα βρεις τους πιο δημοφιλείς υπαίθριους κινηματογράφους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

Σινεμά Αlex – Ολύμπου 106

Σινεμά Απόλλων – Σαρανταπόρου 4

Σινεμά Ελληνίς – Λεωφόρος Στρατού 11

Σινεμά Ναταλί – Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 3

Σινεμά με Θέα – Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Roof, Μ2)

photo3cine photo4cine photo5cine

Σχετικές Αναρτήσεις

Κάντε Κράτηση
Άφιξη
26 Απρ 2024
Αναχώρηση
27 Απρ 2024
Δωμάτια
1
Δωμάτια
1
Άτομα
Ενήλικες 2Παιδιά 0
Ενήλικες
2
Παιδιά
0

Πρόσφατα Άρθρα

1st photo950 tiff
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης: Το μεγαλύτερο γεγονός της πόλης
8 Σεπ 2023
1st photo950 food 1
Φαγητό στη Θεσσαλονίκη
18 Απρ 2023
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Κουλoύρι Θεσσαλονίκης: το διάσημο, τραγανό «brand της πόλης!
13 Ιαν 2023