Πόζαρ Θεραπεύει το σώμα και την ψυχή

Πόζαρ, θεραπεύοντας το σώμα και την ψυχή!

Είσαι κουρασμένος από την καθημερινότητα, τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης; Λίγα χιλιόμετρα μακρυά από τη Θεσσαλονίκη (110 χλμ) μπορείς να βρεθείς στον απόλυτο προορισμό, σπάνιας φυσικής ομορφιάς και χαλάρωσης! Φυσικά σπα, δημιουργημένα από τη φύση, υπόσχονται θεραπεία σωματική και ψυχική.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών των λουτρών Πόζαρ στις μαγικές εξωτερικές φυσικές πισίνες, εκεί που η φύση επέβαλε ένα απόλυτα γραφικό τοπίο με θέα το Όρος Βόρα, βορειοδυτικά της Αριδαίας, θα σε αναζωογονήσει και θα σε χαλαρώσει από τους καθημερινούς ρυθμούς της πόλης.

Λουτρά Πόζαρ

Τα ιαματικά νερά εισχωρούν στο έδαφος φτάνοντας σε μεγάλο βάθος, ζεσταίνονται, ανεβαίνουν ξανά στην επιφάνεια και στην πορεία τους εμπλουτίζονται με μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Αναβλύζουν σε σταθερή θερμοκρασία των 37 βαθμών κελσίου δημιουργώντας μια αίσθηση σωματικής ευεξίας. Τα νερά των ιαματικών λουτρών είναι επίσης γνωστά και για την ποσιθεραπεία, (πόσης δηλαδή των νερών ως θεραπεία του οργανισμού) τόνωση και χαλάρωση… μια απόδραση σε ένα φυσικό σπα σε υψόμετρο περίπου 400μ. με το επιβλητικό τοπίο να σε αγκαλιάζει. Ο δρόμος της επιστροφής είναι ξεκούραστος, το σώμα σφίζει από ευεξία και η ψυχή ευγνωμονεί και χαίρεται για τα δώρα της φύσης!

Χρήσιμα Tips

  • Μην ξεχάσετε το μαγιό και την πετσέτα/μπουρνούζι σας!
  • Στο χώρο των λουτρών υπάρχουν διαθέσιμα ασφαλή ντουλαπάκια με κλειδί για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων
  • Υπηρεσία ενοικίασης πετσέτας από τον χώρο με κόστος 1,50€/πετσέτα
  • Υπάρχουν αποδυτήρια σε μεγάλο αριθμό και πιστολάκι μαλλιών για την προσωπική σας περιποίηση

Σχετικές Αναρτήσεις

Κάντε Κράτηση
Άφιξη
17 Μαρ 2023
Αναχώρηση
18 Μαρ 2023
Δωμάτια
1
Δωμάτια
1
Άτομα
Ενήλικες 2Παιδιά 0
Ενήλικες
2
Παιδιά
0

Πρόσφατα Άρθρα

Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Κουλoύρι Θεσσαλονίκης: το διάσημο, τραγανό «brand της πόλης!
13 Ιαν 2023
Όλυμπος
ΟΛΥΜΠΟΣ: Το μυθικό βουνό των 12 Θεών
5 Ιαν 2023