Τα καλύτερα κρεβάτια στον κόσμο δια χειρός Coco-mat

Στα κρεβάτια Coco-mat του Le Palace Art Hotel θα απολαύσετε τα πιο… γλυκά όνειρα. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συνεργαστήκαμε με την πρωτοπόρο εταιρία παραγωγής οικολογικών στρωμάτων Coco-mat, έτσι ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας προηγμένα συστήματα ύπνου κατασκευασμένα 100% από φυσικά υλικά.

Επειδή ο ύπνος σας είναι για μας σοβαρή υπόθεση, επιλέξαμε για τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας το τετραπλό σύστημα ύπνου της Coco-mat που είναι ο συνδυασμός τεσσάρων κορυφαίων προϊόντων σε ένα πρωτοποριακό σύστημα ύπνου: κρεβατόστρωμα, στρώμα, ανώστρωμα με φυσικό καουτσούκ και ανώστρωμα με πούπουλο χήνας. Έτσι καταφέραμε να επιτύχουμε το στόχο μας: τέλεια υποστήριξη για το σώμα.

Κατάλληλος για τους περισσότερους σωματότυπους, αυτός ο τετραπλός συνδυασμός προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για χαλαρωτικό και υγιεινό ύπνο. Κάθε ένα από τα τέσσερα αυτά προϊόντα έχει κατασκευαστεί από ένα συνδυασμό φυσικών υλικών, προσδίδοντας στο κρεβάτι την ελαστικότητα που χρειάζεται το σώμα.

Pillow Menu

Το Le Palace Art Hotel προσφέρει στους πελάτες του ένα ανανεωμένο pillow menu, που περιλαμβάνει έξι τύπους υποαλλεργικών μαξιλαριών εξαιρετικής ποιότητας, με τη σφραγίδα της γνωστής εταιρίας COCO-MAT. Επιλέξτε από τα παρακάτω το μαξιλάρι που ταιριάζει στον τύπο σας και… όνειρα γλυκά!!!

Νάρκισσος Ι

Μορφέας

Νάρκισσος ΙΙ

Σίθων ΙΙ

Σίθων ΙV

Παιδικό μαξιλάρι Σίθων

Bed Menu
To Bed Menu του ξενοδοχείου μας περιλαμβάνει τρεις τύπους στρωμάτων, με τη σφραγίδα της γνωστής εταιρίας COCO-MAT.,  που σας υπόσχονται έναν υπέροχο και χαλαρωτικό ύπνο.
Επιλέξτε από τα παρακάτω το στρώμα που σας ταιριάζει!

Τετραπλό στρώμα

Τριπλό στρώμα Ιβίσκος

Τριπλό στρώμα Κυριακή

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την υποδοχή του ξενοδοχείου.

BECOME A MEMBER


Become a Loyalty Club Member now and get up to 25% discount in our official internet prices!

espa